Deel uitmaken van ons team?

Wij zoeken versterking op alle vakgebieden, voor alle gebieden van de Westelijke Mijnstreek. Zoek jouw plek in onze organisatie. 

Staat er geen passende vacature open? Stuur dan een open sollicitatie naar:
Hoofd HRM, Postbus 110, 6160 AC Geleen.

Zoek je een stageplek met keuze uit een afwisselend aanbod in dienstverlening? Neem dan eerst contact op met het stagebureau van jouw opleiding. Mocht je rechtstreeks contact op willen nemen met Partners in Welzijn, neem dan contact op met Tahnee Kerbusch via Tahnee.Kerbusch@piw.nl

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Solliciteer. Wij zien je graag komen :)

Onze vacatures zijn te vinden op de website van MIK & PIW Groep. Je vindt daar niet alleen de vacatures van Partners in Welzijn, maar ook van de samenwerkingspartners van MIK & PIW Groep. Iedere versterking is welkom: kies jouw plek. 

vacaturebank MIK & PIW Groep

Tijd over voor uw medemens?

Bied burenhulp aan of ga aan de slag als vrijwilliger. U maakt het eenzame en/of hulpbehoevende leven van een ander nét iets mooier door het verwezenlijken van verschillende wensen en behoeften. Voor de één is het een praatje bij de koffie of een wandeling samen, voor de ander hulp bij het regelen van (geld)zaken, afspraken of vervoer. Door uw inzet wordt de kans op een gezonder en gelukkiger leven voor de ander vergroot.

Daarnaast biedt vrijwilligerswerk of burenhulp ook een positieve bijdrage aan uw eígen leven. U deelt kennis, ontwikkelt nieuwe vaardigheden en doet ervaring op. Het is een zinvolle tijdsbesteding die ervoor zorgt dat u en de ander sociaal actief zijn. Het draagt bij aan gezond en vitaal ouder worden.

Partners in Welzijn ondersteunt vrijwilligers op tal van manieren. U kunt bijvoorbeeld een maatje worden van iemand in uw buurt. Samen een potje kaarten of de boodschappen doen, of gewoon eens op bezoek gaan. 
Voor een overzicht van gevraagde hulp in de Westelijke Mijnstreek kunt u een kijkje nemen op het platform Vrijwilligerswerkin046.nl (voorheen: Vrijwilligerscentrale-WM).
U kiest zelf waar, wanneer en welke vorm van vrijwilligerswerk bij u past.
Er zijn echter nog meer organisaties die zich bezighouden met de inzet van vrijwilligers. Het maakt niet uit via welke weg u zich als vrijwilliger inzet: iedere bijdrage is meer dan welkom!

Wilt u meer weten of heeft u vragen?