Heropening Alzheimer Café in Sittard-Geleen

Op donderdag 21 september – Wereld Alzheimer Dag – wordt in Sittard-Geleen het Alzheimer Café heropend. Dit ontmoetingspunt is voor mensen met dementie, hun naasten, familie, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Inwoners van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein zijn van harte welkom. Elke maand wordt een onderwerp rondom dementie besproken. Ook is er ruimte voor gesprekken. De organisatoren van het Alzheimer Café in Sittard-Geleen horen dan graag welke onderwerpen voor ú belangrijk zijn.

Het eerste Alzheimer Café vindt plaats op 21 september in MFC Sanderbout ‘Ónger de 2 tores’, Bremstraat 7 in Sittard. Het programma duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Op deze avond krijgt u uitleg over vormen van dementie en waar u hulp en advies in de regio kunt vinden. De toegang is gratis, voor koffie en thee wordt gezorgd. Aanmelden is niet nodig.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ria Schrijen van Vrijwilligersorganisatie De Brug via r.schrijen@thcdebrug.nl.

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Knooppunt Informele Zorg, Vrijwilligersorganisatie De Brug, Hulp bij Dementie Westelijke Mijnstreek en Alzheimer Nederland.

Ga naar nieuwsarchief