Workshop 'Blijf in balans'

Hoe combineert u werk, privé en (mantel)zorg? Deze workshop geeft u als mantelzorger handvatten om 'in balans' te blijven.

Mantelzorgers zorgen vaak langdurig en intensief voor hun hulpbehoevende partner, ouder, kind, vriend of buur. Veel mantelzorgers zien deze hulp als vanzelfsprekend en het zorgen voor een ander wordt vaak met liefde gedaan. Dat neemt echter niet weg dat de zorg zwaar kan zijn en dat er soms moeilijke keuzes gemaakt moeten worden. De zorg voor een naaste wordt vaak gecombineerd met werk of andere bezigheden buitenshuis. In de praktijk zien we vaak dat deze zorg, vaak ongemerkt, zwaarder wordt naarmate de tijd verstrijkt.

Om de zorg ook op lange termijn goed vol te kunnen houden kan een workshop 'Blijf in balans' waardevol zijn. Tijdens deze workshop geven we tips en handvatten om goed in balans te blijven en hiermee te voorkomen dat u als mantelzorger overbelast raakt. Het gaat uiteindelijk om een goede balans tussen draagkracht en draaglast.

De workshop vindt plaats in drie avondbijeenkomsten. Deelname is gratis. Houd de agenda van Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek in de gaten voor de actuele data. 

Agenda Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek
Wijksteunpunt Hof van EynattenHof van Eynatten 1, Limbricht
Neem contact op met