Afwijkende openingstijden Sociaal Plein tijdens carnaval

In de carnavalsweek hebben verschillende locaties van het Sociaal Plein een aangepaste openingstijd. Heeft u vragen, behoefte aan gezelschap of komt u graag een kopje koffie of thee drinken? U bent van harte welkom. Houd dan wel rekening met afwijkende dagen, tijden en locaties.

  • Op vrijdag 17 februari is PIW locatie Zitterd (Burgermeester Schrijenstraat 1) gesloten. U kunt dan terecht op Wijksteunpunt Gelderhof (Gelderhof 1 in Sittard) van 9.30 tot 11.30 uur.
  • Op maandag 20 februari zijn WCL De Linde en Wijksteunpunt ’t Törpshoes gesloten. U kunt dan terecht op andere locaties van het Sociaal Plein.
  • Op dinsdag 21 februari zijn Buurtcentrum Limbrichterveld en Bibliotheek Ligne gesloten. U kunt dan terecht op andere locaties van het Sociaal Plein.

Met al uw vragen over (mantel)zorg, inkomen, voorzieningen, ontmoeting, de buurt, schulden, vrijwilligerswerk, beweging, eenzaamheid, opgroeien en opvoeden kunt u terecht op locaties van het Sociaal Plein, in uw eigen buurt. De professionals of vrijwilligers van Partners in Welzijn helpen u graag, voor uzelf of voor een ander.

Ga naar nieuwsarchief