Opgroeienin046-krant: tips voor iedere opvoeder

De Week van de Opvoeding had dit jaar als thema ‘samen delen, samen weten’. Opgroeienin046 heeft op initiatief van Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek een nieuwe krant uitgebracht die boordevol tips en weetjes staat over opvoeden en opgroeien. Wij helpen u als opvoeder graag met allerlei nuttige informatie en handige tips: vanaf uw kinderwens tot en met de tienerfase van uw kind(eren).

Opvoeden doen we samen.
Centrum Jeugd & Gezin Westelijke Mijnstreek, Spelenderwijs, MIK KinderopvangPartners in Welzijn, Knooppunt Informele Zorg en Ecsplore hebben hun bijdrage geleverd aan de totstandkoming van deze editie. Wij zorgen er samen voor dat u weet wat u kunt doen als uw kind bijvoorbeeld weinig zelfvertrouwen heeft, hooggevoelig is of (onbewust) zorgdraagt voor andere gezinsleden. We vertellen over superFIT worden op de kinderopvang, geven tips over het slaapgedrag van jonge kinderen en bieden antwoorden op vragen over de financiële opvoeding van schoolkinderen en jongeren.

Informatie is altijd toereikend.
Krantje niet ontvangen of woonachtig buiten deze regio? U kunt de Opgroeienin046-krant ook online lezen. Op uw gemak, wanneer het u uitkomt. 
Vragen over de inhoud van de krant of meer weten over opvoeden en opgroeien in de regio 046? Kijk dan eens op de website van Opgroeienin046, of neem direct contact op met de betrokken medewerkers via T 046-8506910 of info@cjg-wm.nl.

Ga naar nieuws