Live Q&A trainingen en cursussen rondom scheiding

Dit voorjaar starten wederom diverse trainingen en cursussen vanuit het Jeugd- en Gezinswerk/schoolmaatschappelijk werk, voor kinderen en/of ouders. In dit bericht specifieke aandacht voor de trainingen rondom het thema 'scheiding', waarvoor er op 27 februari een 'Live Q&A' zal plaatsvinden.

Ieder jaar horen 86.000 thuiswonende kinderen dat hun ouders uit elkaar gaan. Partners in Welzijn heeft een groot aanbod voor gezinnen die te maken krijgen met een scheiding, zoals (preventieve) cursussen voor ouders of kinderen ter ondersteuning in deze moeilijke tijd.

In maart starten de trainingen Stoere Schildpadden voor kinderen in groep 1&2, Dappere Dino's voor kinderen in groep 3&4, Kinderen Scheiden Niet voor kinderen van 8 tot 12 jaar, en Scheidingsatlas voor ouders. Er zijn nog plekken vrij!

Meer lezen? Zie ook https://opgroeienin046.nl/hulp-bij-scheiding/

NIEUW! Stel je vragen tijdens de 'Live Q&A' bij Opgroeienin046.nl

Deze live Q&A sessie op 27 februari is bedoeld voor ouders die gescheiden of uit elkaar zijn, middenin het scheidingsproces zitten of erover denken om te gaan scheiden, en meer willen weten of vragen hebben over het cursusaanbod van Partners in Welzijn op dit gebied.

Ludy van Brink en Tahnee Schoonbrood, ervaren groepsleiders en jeugd- en gezinswerkers van Partners in Welzijn zullen live al uw vragen beantwoorden over deze cursussen. U kunt uw vraag stellen via de chat, deze zijn niet te te zien voor de andere kijkers. De vragen worden vervolgens live anoniem beantwoord door Tahnee en Ludy.

Aanmelden voor deze live Q&A sessie kan via deze link 

Vragen mogen ook vooraf gemaild worden naar: webinar@mik-piwgroep.nl

Ga naar nieuwsarchief