Nieuwsarchief

 • Actie 'Geef een jas, verwarm een hart'

  Op maandag 2 oktober start een grote provinciale actie om zo veel mogelijk winterjassen in te zamelen voor inwoners die dit nodig hebben: 'Geef een jas, verwarm een hart'. Uiteraard helpen we hier graag aan mee! Deze actie duurt tot en met 30 oktober. Met deze actie wordt aandacht gevraagd voor inwoners die te maken hebben met armoede. En draagt bij aan het vergroten van bewustwording rondom armoede.

  Lees meer
 • Heropening Alzheimer Café in Sittard-Geleen

  Op donderdag 21 september – Wereld Alzheimer Dag – wordt in Sittard-Geleen het Alzheimer Café heropend. Dit ontmoetingspunt is voor mensen met dementie, hun naasten, familie, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Inwoners van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein zijn van harte welkom. Elke maand wordt een onderwerp rondom dementie besproken. Ook is er ruimte voor gesprekken. De organisatoren van het Alzheimer Café in Sittard-Geleen horen dan graag welke onderwerpen voor ú belangrijk zijn.

  Lees meer
 • Locatie Zitterd gaat verhuizen!

  Het nieuwe adres per 25 april is Henric van Veldekestraat 30a in Sittard.

  Lees meer
 • Verhuizing van Sociaal Plein locaties

  Het Sociaal Plein van de Boerderie in Geleen en de Burgemeester Schrijenstraat in Sittard gaan verhuizen!

  Lees meer
 • Afwijkende openingstijden Sociaal Plein tijdens carnaval

  In de carnavalsweek hebben verschillende locaties van het Sociaal Plein een aangepaste openingstijd. Heeft u vragen, behoefte aan gezelschap of komt u graag een kopje koffie of thee drinken? U bent van harte welkom. Houd dan wel rekening met afwijkende dagen, tijden en locaties.

  Lees meer
 • Inschrijving vrijwilligersweekend 2023 in Sittard-Geleen gestart

  In het weekend van 11 en 12 maart worden vrijwilligers in de gemeente Sittard-Geleen in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor hun inzet. Er worden door de gemeente tal van leuke activiteiten georganiseerd, waaraan de vrijwilligers kunnen deelnemen.
  Aanmelden is vanaf nu mogelijk en kan tot en met 17 februari.

  Lees meer
 • Cursusprogramma van 10 weken: ‘Houd uw brein fit’

  Het is belangrijk om de hersenen te blijven trainen naarmate we ouder worden. De cursus 'Houd uw brein fit' wordt vanaf 28 februari georganiseerd door Partners in Welzijn in samenwerking met het Knooppunt Informele Zorg.

  Lees meer
 • Webinar voor ouders/opvoeders van hooggevoelige kinderen

  Op donderdag 2 februari organiseert Opgroeienin046.nl een webinar over hooggevoeligheid. Boordevol informatie en opvoedtips!

  Lees meer
Er zijn geen nieuwsberichten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht.